loading   Laddar sida...
 

Embedded Conference Scandinavia

- den största embeddedkonferensen i Europa

Vi satsar för fullt på att arrangera ännu ett toppenevenemang 2017 med ett exklusivt konferensprogram och en utställning fylld med ledande svenska och internationella företag som visar det allra senaste inom embedded. ECS fortsätter att stärka sin position som Skandinaviens ledande embeddedevenemang och Europas största embeddedkonferens med knappt 2 000 deltagare förra året.

Välkommen till ECS den 7-8 november 2017!

 

Windows 10 IoT - From Device to Cloud
Föredraget om Windows 10 IoT kommer att hållas av Maarten Struys på Microsoft och är den första bekräftade keynote-presentationen på årets ECS. Maarten Struys är Account Technology Strategist på Microsoft och en känd och populär talare. Konferensprogrammet sammanställs nu under sommaren efter att arrangörerna har fått in rekordmånga kvalitativa bidrag. Läs mer i vår pressrelease >>
 

Ställ ut på ECS
På Embedded Conference Scandinavia har utställare möjlighet att under två dagar möta närmre 2 000 utvecklings- och produktchefer, systemingenjörer, projektledare och konstruktörer från en mängd olika branscher. Vi börjar nu få ont om lediga platser! Kontakta oss idag för ett platsförslag och prisuppgifter.

 
Sponsors 2017

 
 
 
 

       

 
                    

           MEDIA PARTNERS
       
   

ECS IS ORGANIZED BY
 
DATUM & TID ECS 2017
7-8 november
Programmet släpps i mitten av september
 
PLATS
Kistamässan, Stockholm
 

 

    
 
Organized by